Helyi közélet

2017.01.03. 13:07

Színes ceruzával nagy örömöt okozhatnak

Debrecen - A betegség mellett sok esetben a szegénységgel is küzdeniük kell.

Debrecen - A betegség mellett sok esetben a szegénységgel is küzdeniük kell.

Rajzeszközökkel, kifestőkkel, kreatív játékokkal (gyurma, társasjáték, építőjátékok stb.) segítené a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztályát, illetve az ott kezelt gyerekeket, fiatalokat a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitánysággal, a British Telecommal és a Naplóval közösen.

A baptista szervezet jogelődjével, a Tevékeny Szeretet Közösségével tíz éve támogatja a nehéz sorsú, elszegényedett, perifériára szorult embereket a mindennapjaikban egyetlen szempont, a problémák enyhítésének igénye alapján. Az osztály az Észak-alföldi régió egyetlen gyermekpszichiátriai osztálya, ezért Hajdú-Biharból, Szabolcs-Szatmár-Beregből és Jász-Nagykun-Szolnokból egyaránt érkeznek ide a segítségre szorulók, akiknek a betegségük mellett sok esetben a szegénység mellett támogató családi szeretet hiányával is meg kell küzdeniük.

A felajánlásokat a Baptista Tevékeny Szeretet Központban (4028 Debrecen, Simonyi u. 14.) várják, oda ruhát is vihetnek. A Hajdú-bihari Napló (4026 Debrecen, Dósa nádor tér 10.) ügyfélszolgálatán két dobozban rajzeszközöket, kifestőket, kreatív játékokat gyűjtünk december 10-től január 20-ig.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában