Helyi közélet

2016.12.25. 12:56

Vásár és jégpálya is lesz az óév utolsó napjaiban

Lehet élezni a korcsolyákat, a stadionnál nyit az ideiglenes műjégpálya.

Lehet élezni a korcsolyákat, a stadionnál nyit az ideiglenes műjégpálya.

Pénteken véget ért a főtéren a karácsonyi vásár, de az ünnep után ugyanott kezdődik az újabb – igaz, jóval kisebb – hasonló rendezvény, a Boldog Új Évet, Debrecen! Ennek keretében elsősorban szilveszteri kellékeket, trombitákat, sípokat, álarcokat, ételt és italt lehet majd vásárolni a megmaradó faházakban – ismertette dr. Ónadi János, a rendező közterület-felügyelet piaci osztályának vezetője.

Nyit az ideiglenes jégpálya

A tervek szerint december 27-én, vagyis kedden nyit, és várhatóan február végéig tart nyitva az ideiglenes műjégpálya a Nagyerdei Stadion északi kapujánál. A létesítmény 50-szer 20 méteres lesz, melyet 90 centiméter magas tömör palánk vesz majd körbe. A pályára kizárólag korcsolyával, a déli oldal felől lehet belépni.

A nyitvatartási rend

A korcsolyázni kívánók december 27-e és december 30-a között naponta 8-tól 21 óráig, december 31-én 8-tól 14 óráig, 2017. január 1-jén 14-től 21 óráig mehetnek. Ezután hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 8-tól 21 óráig, pénteken és szombaton 8-tól 22 óráig lesz nyitva a pálya. A pénztár a nyitvatartási idő vége előtt egy órával zár.

HBN–OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában