Helyi közélet

2016.12.02. 10:15

A Kispendelyért és Hunorért szoríthatunk

Debrecen - Szavazni is lehet a tehetséges dalnokokra – hívta fel a figyelmet a Debreceni Zenede.

Debrecen - Szavazni is lehet a tehetséges dalnokokra – hívta fel a figyelmet a Debreceni Zenede.

A Debreceni Zenede (Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola) népi énekesei: Veres Hunor énekes szólista és a Kispendely Énekegyüttes – melynek tagjai Buglyó Petra, Harangi Annamária, Veres Réka, Szabó Blanka, Fehér Boglárka, Pusztai Mór és Burai Kincső – bejutottak az MTVA és a Hagyományok Háza által meghirdetett „Fölszállott a páva 2016” elnevezésű népzenei és néptánc-tehetségkutató verseny élő adásába. Ráadásul – ahogy arra korábbi híradásainkban is utaltunk – mindkét produkció továbblépett a középdöntőbe. Veres Hunor december 2-án, pénteken este fog ismét a Páva színpadára lépni a Duna Televízióban. Műsorára a 04-es kóddal lehet szavazni az adás ideje alatt a +36-20/30/70-4422-999-es telefonszámon – ajánlja a nézők figyelmébe az iskola.

A Kispendely énekegyüttes jövő héten, december 9-én, pénteken szerepel majd a középdöntőben. A versenyzők tanárai: Sáriné Szebenyi Judit és Tóth Lilla.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában