Helyi közélet

2016.10.19. 10:45

Már nyolcadjára meséltek az életről

Debrecen - A legfontosabb üzenet a családi élet értékének megőrzése.

Debrecen - A legfontosabb üzenet a családi élet értékének megőrzése.

A Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete idén már nyolcadik alkalommal hirdette meg Életmese című pályázatát, melynek most is a Parlamentben tartották meg a díjkiosztó ünnepségét. Ennek a nagyszabású eseménynek a folytatását jelenti a Kárpát-medencei Életmese felolvasó- és illusztráló verseny, amit második alkalommal rendeztek meg Debrecenben a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségével közösen. Radnainé Filep Ildikó, az egyesület elnöke elmondta, azt szeretnék, hogy a pályaművekből összeállított kötetben leírt életmeséket minél többen olvassák, hiszen azok igaz történetek, melyek legfontosabb üzenete a családi élet értékének megőrzése.

Fotó: Magánarchívum

A közelmúltban megtartott eseményen a nyitó műsort a Vörösmarty Mihály Általános Iskola és AMI tanulói adták Vagyas Zsuzsanna pedagógus vezetésével. Ezt követe a felolvasó verseny, melynek helyet adó Debreceni Művelődési Központ épületének falain a rajzpályázatra érkezett legjobb alkotásokat lehetett megtekinteni.

HBN​

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában