Helyi közélet

2016.08.17. 14:42

Felvételt készített a kamera a Piac utcai tolvajokról

Debrecen - A képen látható fiatalok lopott hátitáskákban csempészték ki az elcsent csokit az üzletből.

Debrecen - A képen látható fiatalok lopott hátitáskákban csempészték ki az elcsent csokit az üzletből.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Egy ismeretlen fiatal nő és fiú 2016. július 29-én 19 óra 40 perc körül egy debreceni, Piac utcai áruházban levett a polcokról három hátitáskát, majd azokat megtöltötték csokoládéval, és fizetés nélkül távoztak az üzletből.

A fiatal nő 16-18 év körüli, körülbelül 155-165 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja világosbarna. A bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot, sötét sportcipőt, illetve fehér, az ujjain fekete színű felsőt viselt.

A fiú 12-14 év körüli, 150-160 centiméter magas, vékony testalkatú, akinek haja rövid, fekete. Az elkövetéskor szürke nadrágot, sötét sportcipőt, valamint fekete, a vállánál szürke színű hosszú ujjú felsőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható fiút vagy fiatal nőt felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában