Helyi közélet

2016.08.03. 17:15

„Díva, bohóc, ember és színésznő”

Debrecen – „<em>Ilyenkor illik számot adni, mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek</em>” – fogalmazta meg gondolatait Hernádi Judit a „Hernádi pont” című zenés estje kapcsán, melyet kedden mutatott be az Orlai Produkciós Iroda a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon, Pelsőczy Réka rendezésében.

Debrecen – „Ilyenkor illik számot adni, mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban odafigyelnek” – fogalmazta meg gondolatait Hernádi Judit a „Hernádi pont” című zenés estje kapcsán, melyet kedden mutatott be az Orlai Produkciós Iroda a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon, Pelsőczy Réka rendezésében.

HBN | Fotó: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában