Helyi közélet

2016.05.05. 13:17

Balhé a debreceni villamoson: egymásnak esett két férfi és egy nő

Debrecen - Csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás a három debreceni lakos ellen.

Debrecen - Csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás a három debreceni lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. május 4-én 4 óra 40 perc körül Debrecenben, a Piac utcán közlekedő villamoson három utas szóváltásba keveredett egymással. A nő és a két férfi szidalmazták egymást, majd dulakodtak és rángatták egymás ruházatát. A járművön a két férfi ököllel is többször megütötte egymást, aminek következtében egyikük megsérült. A villamosvezető észlelte a verekedést és bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök a három garázda utast még a villamoson elfogták és igazoltatták. A sérült 52 éves férfihez a járőrök mentőt hívtak a orvosi ellátása érdekében. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 22 éves S. Zsoltot, a 30 éves T.-né B. Irént és T. Lászlót a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség a helyi lakosokkal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában