Helyi közélet

2016.02.12. 11:39

Cívis Fészek: remek lehetőséghez juthat, aki velünk mutatja be építészeti és lakberendezési kínálatát

Debrecen - Az ingatlanpiaci mozgásokat veszi figyelembe és kiváló médiamegjelenési lehetőséget biztosít a kiállítás.

Debrecen - Az ingatlanpiaci mozgásokat veszi figyelembe és kiváló médiamegjelenési lehetőséget biztosít a kiállítás.

Építészeti kiállítást rendez a Russmedia május 21–22-én a Nagyerdei Stadionban, a Hallban. Kálmán-Kovács Mónikát, a Hajdú Online/Hajdú-bihari Napló, illetve a Cívis Fészek Építészeti és Lakberendezési Kiállítás értékesítési vezetőjét kérdeztük a részletekről.

Milyen újdonságba vág a Russmedia?

Kálmán-Kovács Mónika: A 2015. év végi drasztikus szociálpolitikai változások előrevetítik az építőipar és az ingatlanpiac rövidtávú, robbanásszerű változását. Az év eleje óta megnövekedett és folyamatosan emelkedő érdeklődés mutatkozik az ingatlanvásárlás, -építés iránt. A Russmedia cégcsoport fogékony az új kihívásokra, így a piaci helyzetre reagálva gondoltunk egy merészet és nagyszabású építőipari kiállítás szervezéséről határoztunk.

Milyen területeket ölel fel a Cívis Fészek Építészeti és Lakberendezési Kiállítás?

Kálmán-Kovács Mónika: Az építőipar számos területén működő vállalat, az ingatlanértékesítés és -kiadás, a belsőépítészet, a lakberendezés, a kertkultúra, a kerttervezés és -építés és a megújuló energiaforrások témaköreiben tevékenykedő cégek kiállításait tekinthetik meg a látogatók. Az építőipari seregszemlén lehetőség nyílik bemutatni az újdonságokat, a szakmai információkat, a költségoptimalizálást segítő legmodernebb rendszereket.

Hol rendezik az 1. Cívis Fészek Építészeti és Lakberendezési Kiállítást?

Kálmán-Kovács Mónika: A Nagyerdei Stadionban, a Hallban, az előadások pedig a Nagyerdei Víztorony rendezvénytermében hallgathatók meg, kihasználva az egyébként is exkluzív helyszín extra adottságait. A parkolás a Nagyerdei körút helyszínünkhöz közeli szakaszán ingyenes, így a látogatókat semmilyen költség nem terheli, ha betérnek hozzánk.

Milyen előadásokat, ismertetőket, programokat terveznek?

Kálmán-Kovács Mónika: A kiállításon tanácsadó sarkot rendezünk be egyrészt a házaspárok részére, ahol az aktuális szociálpolitika kapcsán minden kérdésükre választ kapnak, másrészt az építőipar egyéb kérdéseivel kapcsolatban érdeklődők részére is szakértő kollégák állnak rendelkezésre. Előadásaink is a fenti témákban szerveződnek. A kiállítás szervezésének időszaka alatt felvetődő előadás-igényekre nyitottak vagyunk, széles kapcsolati rendszerünknek köszönhetően neves szakértőket kérünk fel.

Milyen anyagi vonzatot jelent kiállítóként részt venni?

Kálmán-Kovács Mónika: A személyes tanácsadóink minden részletre kiterjedően felvilágosítást adnak. Felhívnám a figyelmet arra, hogy április elsejéig történő jelentkezéskor az „early bird” áraink érvényesek, de összességében is rendkívül kedvező négyzetméter árakkal kalkulálhatnak. Összeállítottunk csomagajánlatokat, amelyben a kiállítás hatékony marketingkampánya mellett az egyes cégek saját maguk reklámozására is használhatják felületeinket. Önálló marketingkampányt ajánlunk kedvező áron – a kiállítás okán vagy egyéb apropóból. Kiemelném, hogy a látogatók számára a részvétel ingyenes.

Honnan várnak kiállítókat?

Kálmán-Kovács Mónika: Elsősorban a keleti régiókból, de az ország bármely részéről és a határon túlról is. Már jelezték érdeklődésüket soproni és szlovák cégek is.

Milyen média hátteret biztosítanak a kiállítóknak?

Kálmán-Kovács Mónika: Kelet-Magyarország első számú médiacégeként a marketinghátterünk egyedülálló, magyarországi és romániai napilapjaink mellett négy hírportál és a különböző mellékletek, magazinok alkotják a saját média mixünket. Emellett együttműködünk helyi rádiókkal, így biztosan állíthatjuk, hogy a legjobb paramétereket biztosítjuk az információk eljuttatására.

Hova fordulhat, aki többet szeretne tudni?

Kálmán-Kovács Mónika: Részleteket közvetlen kollégáimtól kérhetnek a napilapokban megadott elérhetőségeken. A rendezvény koordinátora Bárdosi Magdi marketing vezető, de kérdésekkel kapcsolatban én is szívesen állok rendelkezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában