Helyi közélet

2016.01.07. 07:26

Elfogták az emberrablókat, egy debreceni bevásárlóközpontnál érték utol őket

Debrecen, Nyírábrány - A Hajdú-Bihar megyei rendőrök rövid időn belül Debrecenben fogták el azt a férfit és társát, akik a megalapozott gyanú szerint Nyírábrányból akarata ellenére elvittek egy fiatal lányt.

Debrecen, Nyírábrány - A Hajdú-Bihar megyei rendőrök rövid időn belül Debrecenben fogták el azt a férfit és társát, akik a megalapozott gyanú szerint Nyírábrányból akarata ellenére elvittek egy fiatal lányt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást Gy. Attila és R. Tamás ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 6-án reggel Nyírábrányban Gy. Attila megfogta, majd a hajánál fogva autójához cibálta a barátnőjét. A 28 éves férfi késsel fenyegette meg a 17 éves lányt, aztán akarata ellenére berángatott a Volkswagen típusú gépkocsiba, amelyet a férfi társa, egy hencidai lakos vezetett. A két gyanúsított a sértettel együtt ismeretlen helyre távozott a helyszínről.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság elrendelte a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Gy. Attila körözését, később erről felhívást tett közzé a rendőrség honlapján.

Ezt követően aznap 19 óra 45 perckor a rendőrök megjelentek a debreceni Kishegyesi úti bevásárlóközpont parkolójában, mert lakossági bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére arról, hogy ott parkol a felhívásban szereplő Volkswagen típusú személygépkocsi, amelyben két férfi és egy lány ül. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai Gy. Attilát és társát, a 41 éves R. Tamást a helyszínen elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A 17 éves lányt a rendőrök orvoshoz vitték. A nyomozók megkezdték a két hencidai férfi elszámoltatását.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában