Helyi közélet

2015.12.10. 13:01

Magányos babakocsit vitt el egy ismeretlen nő

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lakosság segítségét kéri.

A Debreceni Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 20-án 11 óra 45 perckor Debrecenben, a Péterfia utca 2. szám előtt a parkolóban felejtett Cam típusú 3 kerekes babakocsivázat egy ismeretlen nő eltulajdonította.

A nőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

Az ismeretlen nő 60-70 év körüli, normál testalkatú, rövid haja ősz. Az elkövetéskor barna hosszú nadrágot és világos árnyalatú kabátot viselt.



A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában