Helyi közélet

2015.12.04. 10:57

Bántalmazta nevelőjét egy fiú a hajdúszoboszlói lakásotthonban

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették az a fiatalkorú fiút, aki a megalapozott gyanú szerint megütötte és szidalmazta a sértettet.

Hajdúszoboszló - A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és őrizetbe vették az a fiatalkorú fiút, aki a megalapozott gyanú szerint megütötte és szidalmazta a sértettet.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 3-án 16 óra 10 perc körüli időben egy hajdúszoboszlói lakásotthonban vita alakult ki egy fiú és az ott dolgozó nevelő között. A veszekedés odáig fajult, hogy a 15 éves fiatalkorú megütötte az 59 éves sértettet, akit az ott tartózkodók előtt szidalmazott és trágár szavakkal illetett, majd a helyszínről távozott. A nő az esetről bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A hajdúszoboszlói rendőrök a városban adatgyűjtést végeztek a fiatalkorú felkutatása érdekében, aki végül 3 óra múlva visszament a lakásotthonba, ahol őt a járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 15 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 2 közúti közlekedési baleset pedig súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 11 esetben foganatosítottak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában