Helyi közélet

2015.07.21. 09:18

Dolgos 24 óra a rendőrségen: egy prosti és egy garázda is kézre került

Hajdú-Bihar - Rendőrségi hírösszefoglaló az elmúlt 24 óra eseményeiről.

Hajdú-Bihar - Rendőrségi hírösszefoglaló az elmúlt 24 óra eseményeiről.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 3 súlyos, míg 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 7 esetben foganatosítottak.

Elfogatóparancs volt ellene

Július 20-án 18 óra 10 perckor Debrecenben, a Wesselényi utcában járőröztek a rendőrök, amikor észrevettek egy gyanúsan viselkedő férfit, akit igazoltattak. A 23 éves hajdúszováti lakosról a járőrök megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök M. Pétert elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit őrizetbe vették.

Egy prostit is előállítottak

A rendőrök szintén július 20-án 17 órakor Debrecenben, a Pallagi úton járőrözés során vettek észre egy nőt, aki tiltott helyen kézmozdulatokkal jelzett az arra közlekedő autósoknak, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújtana. A 23 éves helyi lakost a járőrök elfogták és tiltott prostitúció elkövetése miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában