Helyi közélet

2015.04.09. 17:18

Tiltott határátlépők Váncsodon

Váncsod - Szolgálaton kívüli rendőr fogott el három afgán állampolgárt Váncsodon.

Váncsod - Szolgálaton kívüli rendőr fogott el három afgán állampolgárt Váncsodon.A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli körzeti megbízottját 2015. április 9-én 7 óra körüli időben a helyi polgárőrök arról értesítették, hogy Váncsod belterületén három külföldi személyt láttak. A szabadnapos rendőr szolgálatba helyezte magát és Váncsodon, a Kossuth utcán igazoltatta a három férfit, akikről megállapította, hogy Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudják igazolni és úti okmányokkal sem rendelkeznek.

A körzeti megbízott értesítette a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség ügyeletét és a helyszínre érkező kollégái segítségével a határsértőket tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, majd a meghallgatásukat követően átadták őket az illetékes Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnak.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában