Helyi közélet

2015.04.25. 10:44

Olvasói levél: Ingyen tasak a patikában?

Hajdú-Bihar - Olvasónk a megye egyik kisebb városának patikájában járva nem csak azon bosszankodott, hogy mogorván, barátságtalanul szolgálták ki, hanem azon is, hogy a mintegy tíz doboz gyógyszert nem tették tasakba. Amikor ezt külön kérte, 10 forintot számoltak fel érte.

Hajdú-Bihar - Olvasónk a megye egyik kisebb városának patikájában járva nem csak azon bosszankodott, hogy mogorván, barátságtalanul szolgálták ki, hanem azon is, hogy a mintegy tíz doboz gyógyszert nem tették tasakba. Amikor ezt külön kérte, 10 forintot számoltak fel érte. A következő alkalommal egy nagyobb város multiáruházának patikájában kedvesen fogadták, és az ott kiváltott két doboz gyógyszert is tasakba tették, amiért nem számoltak fel külön összeget.

A levél nyomán a Napló felkeresett és felhívott néhány patikát, érdeklődve a gyakorlatról. Nos, ahány hely, szinte annyiféle megoldás – a tasakokat illetően. És bizony, a kiszolgálás hangnemében is voltak eltérések. A nagyobb városokban élők persze könnyű helyzetben vannak, mert válogathatnak a gyógyszertárak között. A morcosoknak pedig legyen ez a levél üzenet: azokból élnek, akiket kiszolgálnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában