Helyi közélet

2015.04.10. 13:16

Olvasói levél: A pénz beszél, nem a néző

Debrecen - <em>Gratulálunk a <a href="http://www.haon.hu/tollhegyezo-kikerem-magamnak/2772706" target="_blank">Kikérem magamnak! </a>című írás szerzőjének, Kenyeres Ilonának. Magam és még sokan hasonlóan vélekedünk, sőt bosszankodunk a tv-műsorok összeállításán</em>.

Debrecen - Gratulálunk a Kikérem magamnak! című írás szerzőjének, Kenyeres Ilonának. Magam és még sokan hasonlóan vélekedünk, sőt bosszankodunk a tv-műsorok összeállításán. Fő műsoridőben a kiskorúak nevelését, vagy felvilágosodását akarják elősegíteni? Az ingyenesen fogható hét csatorna nem igazán az idősebb nézők számára van kitalálva. Arra vagyunk kényszerítve, hogy vegyünk „csomagot”, no de az 1,8 százalékos nyugdíjemelés másra (is) kellene. Nem tudunk szórakozni az unásig ismételgetett reklámszövegeken sem. Nagyon ritkán tudunk az M3-ason, vagy a Duna tv-n filmet nézni, ugyanis az későn kezdődik, így legtöbbször elalvással fejeződik be részünkről. Véleményem szerint nagy szükség lenne a műsorok módosítására, de sajnos, a pénz „beszél”, nem a néző. A reklám nagyon sok az ingyenes csatornákon. Szeretném nézni a parlament munkáját is, de nem mindig sikerül, mert vagy nem sugározzák, vagy hamar „kikapcsolják”. Arról nem is beszélve, nem közvetítik a parlamentben történteket. Vagy talán már ez is titkosítva van?

- Potyesz László, Debrecen -


Jómagam is azonosulok annak a kedves, korosabb barátomnak a véleményével, aki egy este telefonon felhívott, és igencsak emelt hangon csak ennyit mondott: „Én ezt kikérem magamnak!” Majd amikor kissé lecsillapodott, bővebben is kifejtette felháborodásának okát. Kenyeres Ilona írása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában