Helyi közélet

2015.04.03. 16:10

Az én Borbély Szilárdom…

Debrecen - Felolvasóesttel egybekötött megemlékezést szerveznek a debreceni Csokonai Színház Horváth Árpád Stúdiószínházába április 13-án (hétfőn) 19 órától az író, költő barátai, tisztelői.

Debrecen - Felolvasóesttel egybekötött megemlékezést szerveznek a debreceni Csokonai Színház Horváth Árpád Stúdiószínházába április 13-án (hétfőn) 19 órától az író, költő barátai, tisztelői. A 2014-ben elhunyt irodalomtörténész, debreceni közéleti személyiség emlékét egy olyan est keretében idézik fel, amelyen a résztvevők közül bárki felolvashat Borbély Szilárdtól egy-egy számára kedves írást.

Ha valaki ahhoz érez kedvet, egy-egy vele kapcsolatos irodalmi élmény vagy személyes találkozás elmesélésével is hozzájárulhat közös emlékezéshez. A szervezők a rendezvény időtartamát egy órásra tervezik, ezért kérik a résztvevőket, lehetőleg rövidebb szöveget válasszanak, hogy mindenkire sor kerülhessen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában