Helyi közélet

2015.03.18. 16:03

Lengyelek debreceni deszkán

Debrecen - Nemzetközi programsorozathoz kapcsolódik a Csokonai Nemzeti Színház azzal, hogy csütörtökön 15 órától a lengyel-magyar színházkapcsolatokról szervez szakmai beszélgetést Spiró György író, drámaíró, műfordító, Máté Gábor színművész, rendező, valamint az előadásban Wojciech Bogusławskit alakító Witold Dębicki színművész részvételével.

Debrecen - Nemzetközi programsorozathoz kapcsolódik a Csokonai Nemzeti Színház azzal, hogy csütörtökön 15 órától a lengyel-magyar színházkapcsolatokról szervez szakmai beszélgetést Spiró György író, drámaíró, műfordító, Máté Gábor színművész, rendező, valamint az előadásban Wojciech Bogusławskit alakító Witold Dębicki színművész részvételével.Kétszázötven éve alakította meg a lengyel Nemzeti Színházat Wojciech Bogusławski, akinek nevét viseli a szomszédországban tartandó egész éves rendezvénysor. Az ünnepi évet januárban Spiró György drámája az Imposztor nyitotta meg. A darabot a Deszka Fesztivál programjába illesztették a szervezők. A beszélgetés nyitott a nagyközönség számára, de a Naplóban is hamarosan olvashatnak róla.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában