Helyi közélet

2015.02.05. 13:05

Megtalálták az eltűnt férfit

Debrecen - A nyomozók Debrecenben, a Homokkerti felüljárón megtalálták a tegnap délután eltűnt 24 éves mikepércsi férfit.

Debrecen - A nyomozók Debrecenben, a Homokkerti felüljárón megtalálták a tegnap délután eltűnt 24 éves mikepércsi férfit.Mint ahogy arról beszámoltunk a Debreceni Rendőrkapitányság járőrei tegnap délután óta keresték az eltűnt férfit. A 24 éves mikepércsi lakos 2015. február 4-én 14 óra 30 perc körül Debrecenbe, az Egyetem sugárút elején lakó rokonához indult, a társasház elé meg is érkezett, azonban a lakásba eddig ismeretlen okból már nem ment fel.

A Bűnügyi Osztály nyomozói 2015. február 5-én 10 óra 30 perckor Debrecenben, a Homokkerti felüljárón közlekedtek szolgálati gépkocsijukkal, amikor meglátták, hogy a járdán gyalogosan közlekedik az általuk keresett férfi.

A 24 éves átfázott férfit a nyomozók beültették szolgálati gépjárművükbe és a közeli rendőrkapitányság épületébe vitték, ahol miután ő átmelegedett, a rendőrök meghallgatták és értesítették édesanyját, akinek a fiát később sértetlenül átadták.

- police.hu -


Debrecen - A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható 24 éves mikepércsi férfi megtalálásához, aki Debrecenben tűnt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában