Helyi közélet

2015.02.13. 11:40

Belerúgta az árokba az idős nénit

Nyíradony - A nyíradonyi rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint megrúgta szomszédját, amitől a sértett az árokba esett.

Nyíradony - A nyíradonyi rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint megrúgta szomszédját, amitől a sértett az árokba esett.A mentőszolgálat munkatársa telefonon tett bejelentést 2014. június 23-án 8 óra 22 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Nyíradonyban a Széchenyi utcán egy idős hölgyet a szomszédja az útszéli árokba lökött és őket értesítették az esetről. A helyszínre érkező rendőrök a nénit az utcán fekve találták, akit a kiérkező mentők kórházba vittek. A járőrök adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az idős néni az utcán szomszédjával vitába keveredett, majd a férfi megrúgta őt, aminek következtében a 74 éves nő az árokba esett és megsérült, az orvosi vélemény szerint eltört a vállcsontja. A rendőrök Sz. Dánielt otthonában elfogták és előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A 64 éves férfi ellen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrs a súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában