Helyi közélet

2015.01.14. 11:36

Ütötte, fojtogatta élettársát

Hajdú-Bihar - A berettyóújfalui rendőrök elfogták azt a csökmői férfit, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta élettársát.

Hajdú-Bihar - A berettyóújfalui rendőrök elfogták azt a csökmői férfit, aki a gyanú szerint súlyosan bántalmazta élettársát.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 23 éves férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 10-én délelőtt a 41 éves nő egy Szeghalom melletti tanyán tartózkodott volt élettársánál. Erről tudomást szerzett a nő jelenlegi élettársa, aki Csökmőről gyalog érte ment. A tanyára érve a 23 éves férfi agresszíven kezdett viselkedett élettársával és felszólította őt, hogy menjen vele vissza Csökmőre, melynek a sértett eleget tett. Út közben a férfi több gallyat is letört a fákról, melyekkel hazáig több alkalommal is bántalmazta az asszonyt. Ezt követően 2015. január 12-én éjszaka csökmői otthonukban Zs. Norbert egy bottal a nő testét több helyen megütötte és mellkason rúgta. A verés közben a 23 éves férfi a szobában talált egy bálamadzagot, melyet magához vett és azt az élettársa nyaka köré tekerte. A nő próbált védekezni és mondta a férfinak, hogy hagyja abba, mert meg fogja őt fojtani. A fojtogatást Zs. Norbert abbahagyta, azonban ököllel tovább bántalmazta áldozatát.

A nő 2015. január 13-án bement az egyik csökmői közintézménybe, ahol látták, hogy több sérülése is van az arcán, majd miután elmondta, hogy mi történt vele, az ott dolgozók javaslatára 9 óra 40 perckor telefonon felhívta a helyi körzeti megbízottat és segítséget kért tőle. A rendőrök a közintézmény udvarán az élettársára várakozó férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A nyomozók Zs. Norbertet súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában