Helyi közélet

2015.01.22. 09:36

Etetővályút lopott a szomszédból - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyű sérüléssel végződött.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy nő ellen. A járőrök 2015. január 21-én 12 óra 25 perckor Debrecenben, a Pallagi úton értek tetten egy 18 éves lányt, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a nyírmihálydi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően őrizetbe vették a gyorsított bíróság elé állítás céljából.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy pocsaji lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 21-én 20 óra körüli időben Pocsajon, a Széchenyi utcán egy férfi átmászott a szomszédja kerítésén, majd ott az udvaron található vasból készült etetővályút megfogta, és átdobta a saját ingatlanára. Az utcában járőröző rendőrök a bűncselekmény közben tetten érték a férfit, akit elfogtak és a Pocsaji Rendőrőrsre előállítottak. A nyomozók a 41 éves Sz. Vincét gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában