Helyi közélet

2015.01.15. 14:01

Mulatós pótszilveszter

Debrecen - A legismertebb mulatós sztárokkal találkozhatnak a Lovardában január 30-án zajló pótszilveszteri bulin.

Debrecen - A legismertebb mulatós sztárokkal találkozhatnak a Lovardában január 30-án zajló pótszilveszteri bulin.

Kis Grófo, Jolly és Suzy, Bódi Csabi, Sihell Ferry és Henna egyaránt fellépnek azon a mulatságon, amit a hónap utolsó hétvégéjén rendeznek a Kassai úti rendezvényközpontban, ahol az elmúlt években többször is találkozhattunk már a fellépőkkel. Aki azt gondolná, hogy ez a mulatós zene az idősebb korosztály sajátja, az igencsak téved, Kis Grófo például az egyetemi bulik meghívottjaként szerepel félévről félévre a Lovardában, ahol mindig telt ház fogadja.

13 milliós nézettség

A mulatós műfaj aktuális sztárjainak sikerét nemcsak a sikeres fellépések mutatják, hanem a milliós megtekintések a legnagyobb videomegosztó oldalon, Kis Grófo és Jolly közös dalát, a No roxa ájt például az elmúlt két évben több mint tizenhárom millióan nézték meg és hallgatták – ez egészen biztosan kihagyhatatlan lesz a debreceni buli programjából is. A pótszilveszteri Mulatós Vigadó két hét múlva péntek este 20 órától kezdődik a Lovardában.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában