Helyi közélet

2015.01.22. 11:49

Mulatós lesz a pótszilveszter

Debrecen - 13 millió felett az egyik dal nézettsége a legnagyobb videomegosztó oldalon.

Debrecen - 13 millió felett az egyik dal nézettsége a legnagyobb videomegosztó oldalon.

Világsztárokéval vetekszik a hazai mulatós világ éllovasainak internetes népszerűsége, Kis Grófo és Jolly közös dala, a No roxa áj több mint 13 milliós nézettséggel az egyik legmagasabb nézőszámot elért magyar dal a netes videomegosztón, ami azt is jó mutatja, hogy a műfaj a fiatalabb generáció számára is értéket hordoz, a mulatós minden korosztályt képes megszólítani.

A jövő hét pénteki debreceni buliról azt is mondhatnánk, hogy a kortárs mulatós best of válogatását kapja meg a közönség, hiszen a Lovardában énekel majd Kis Grófo, Jolly és Suzy, Bódi Csabi, Sihell Ferry és Henna is. A pótszilveszteri mulatságként meghirdetett hétvégi kikapcsolódáson a fellépők külön-külön majdnem egy órát töltenek majd a színpadon, így biztos, hogy egész éjszaka együtt lehet mulatni a sztárokkal és az előreláthatólag telt házas a rendezvényközpont közönségével.

A pótszilveszteri Mulatós Vigadó január 30-án péntek este 20 órától kezdődik a Lovardában, jegyek elővételben az Apolló moziban, a Kölcsey Központban, a Líra Könyváruházban, a Tourinformban, a Media Marktban, a Thomas Cook utazási irodában és a Ticket Express országos hálózatában válthatók.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában