Helyi közélet

2015.01.28. 09:00

Elfogatóparancs volt a kivilágítatlan biciklis ellen - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 5 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A körzeti megbízottak az egyik helyi polgárőrrel 2015. január 27-én 17 óra 30 perckor Hencidán, a Táncsics utcán járőröztek, amikor egy gyanúsan közlekedő kerékpárosra lettek figyelmesek, akinek a biciklije nem volt megfelelően kivilágítva. A rendőrök megállították és igazoltatták a 20 éves férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Berettyóújfalui Járásbíróság testi sértés elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A járőrök B. Vilmost elfogták és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették a derecskei lakost.

A rendőröknek 2015. január 27-én 20 óra körüli időben olyan információ jutott a tudomásukra, hogy Debrecenben, a Csapó után az egyik társasházban egy körözött férfi tartózkodik. A járőrök felkutatták és igazoltatták a 39 éves helyi lakost, akivel szemben a Debreceni Járásbíróság által garázdaság vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások elfogták és a városi rendőrkapitányságra S. Zsoltot, akit a nyomozók őrizetbe vettek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában