Helyi közélet

2015.01.12. 18:10

Családra támadt egy férfi Kabán, de a kerítés sem úszta meg

Kaba - A püspökladányi rendőrök garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 41 éves kabai férfival szemben.

Kaba - A püspökladányi rendőrök garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 41 éves kabai férfival szemben.

Egy kabai nő tett telefonon bejelentést Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 10-én 16 óra 21 perckor, hogy egy férfi a családjára támadt, és egy fejszével a ház kerítését megrongálta.

A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható T. Attilát, akit elfogtak és előállítottak a Püspökladány Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a kabai férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte, azonban azt tagadta, hogy egy fejsze lett volna nála.

A gyanú szerint a 41 éves férfi vélt sérelme miatt 2015. január 10-én 16 óra 15 perc körüli időben kerékpárjával elment a kabai családi házhoz, ahol az udvaron meglátta az ott lakókat, amitől ideges lett és elmondása szerint a kerítésbe a kezével beleütött, majd letépte a lécet és hazatekert.

A 41 éves kabai férfival szemben a Püspökladányi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában