Helyi közélet

2014.12.08. 13:22

Megkérdeztük: Megvette-e már a karácsonyi ajándékokat?

Debrecen - Feltettük a nagy kérdést olvasóinknak. Lássuk ki hogyan áll a vásárlással karácsony előtt két héttel!

Debrecen - Feltettük a nagy kérdést olvasóinknak. Lássuk ki hogyan áll a vásárlással karácsony előtt két héttel!– Még nem vásároltam meg az ajándékokat. Karácsony előtt egy-két nappal szoktam megejteni a vásárlást. Nem tervezem előre, hogy kinek és mit veszek. Spontán módon vásárolok, azaz, ha meglátok egy tárgyat, s arról eszembe jut egy családtagom vagy barátom, akkor azt megvásárolom – hallhattuk Bácsó Barnától.

– Szenteste előtt egy pár nappal indulok ajándékokat keresni. A családomat és közeli ismerőseimet, barátaimat ajándékozom meg – mondta Józsa László.

– Idáig nem volt rá időm. Azt azonban már tudom, hogy kinek, mit fogok ajándékozni. Ezek az ajándékok nagy utánajárást igényelnek, úgyhogy hamarosan neki kell kezdenem beszerzésüknek – árulta el Varga Dóra.

– Nem mindent vettem még meg, de igyekszem. Egyedül a bátyám ajándékával vagyok bajban, mert ő nagy kritikus. A barátaimat is meg szoktam ajándékozni – válaszolta kérdésünkre Tóth Bettina.

– Általában olyan ajándékokat keresek, aminek én is örülnék. Gyakran előfordul az is, hogy én készítem a meglepetéseket – fogalmazott érdeklődésünkre Tőkés Regina.

– Próbálom előre beszerezni őket, bár legtöbbször saját kezűleg készített tárgyakat ajándékozok – osztotta meg velünk Kathi Enikő.

HBN | Fotó: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában