Helyi közélet

2014.12.29. 09:59

Cipősdoboz-akció Hajdúsámsonban is

Hajdúsámson - Idén 63 cipősdoboz került a családsegítő fája alá.

Hajdúsámson - Idén 63 cipősdoboz került a családsegítő fája alá.

Második alkalommal szervezte meg a Nyíradonyi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ, Hajdúsámsoni Telephelyének Családsegítő Szolgálata a cipősdoboz akciót – adta hírül Nagy Gyöngyi és dr. Tolnainé Bakos Barbara a családsegítő szolgálattól.

Mint írták, „legfontosabb célunk az volt, hogy minél több nehéz sorsú gyermeknek tudjunk kedveskedni karácsonyra. Felhívásunkat a helyi újságban és a Facebookon tettük közzé, valamint kolléganőmmel szórólapokon hirdettük. Szerencsére idén is szépen érkeztek a csomagok: helyi lakosok, kollégák adományoztak ajándékkal teli dobozokat, vagy apró holmikat (gyerekruhát, játékot, plüss állatkát, édességet, könyvet). Ezekből magunk gyártottunk kész csomagokat, természetesen belecsempészve a mi ajándékainkat is. A kampány végére a tavalyinál több, egészen pontosan 63 cipősdoboz kerülhetett a családsegítő szolgálat karácsonyfája alá. A Gyermekjóléti Szolgálat munkatársaival közösen elkészítettük a megajándékozandó, hátrányos helyzetű gyermekek névsorát, és a tanyagondnoki szolgálat segítségével kiszállítottuk a csomagokat, melyeket mindenhol nagy örömmel fogadtak” – tartalmazza az akció főszervezőinek tudósítása.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában