Helyi közélet

2014.12.02. 11:07

Az információn vezette le dühét

Debrecen - Az illetékes szerint nem indokolt újabb kamerák felszerelése a vidéki buszpályaudvaron.

Debrecen - Az illetékes szerint nem indokolt újabb kamerák felszerelése a vidéki buszpályaudvaron.

Betörte a Külső vásártéri vidéki buszpályaudvar várótermében található információs helyiség ablakát egy ittas férfi 26-án kora este. Az üveget azóta sem cserélték ki.

A Hajdú Volán Zrt. személyszállítási igazgatója elmondta, hogy a hőzöngőnek nem a cég szolgáltatásával volt baja, nem ott dolgozóval veszekedett. Előbb csak kiabált, majd tört-zúzott. Az eset után a forgalmi szolgálat tévő munkatársuk értesítette a rendőrséget, akik elvitték a férfit.

Mint megtudtuk, a váróterem hajnali fél hattól, éjjel fél 11-ig van nyitva az utasok előtt. Mind az épület, mind az állomás egész területét folyamatosan kamerákkal figyelik. – Újabb képrögzítő eszközök felszerelése nem indokolt – állította Balogh Gyula.

Az is kiderült, hogy a bárki előtt nyitva álló létesítmény és a környék rendjére a cég által fizetett, vissza-visszatérő biztonsági őrök és rendőrjárőrök vigyáznak. Valószínűleg ennek is köszönhetően idén először történt ilyen jellegű rongálás a vidéki buszpályaudvaron.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában