Helyi közélet

2014.11.04. 18:31

Bárándon loptak

Báránd - A Hajdú-Bihar megyei járőrök egy órán belül elfogták a bárándi kisboltból fizetés nélkül illatszerrel távozó hajdúhadházi férfit és társait.

Báránd - A Hajdú-Bihar megyei járőrök egy órán belül elfogták a bárándi kisboltból fizetés nélkül illatszerrel távozó hajdúhadházi férfit és társait.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2014. november 4-én 15 óra 14 perkor tett bejelentést egy bárándi kisbolt eladója, mely szerint figyelmét elterelve a boltból illatszereket tulajdonított el két férfi. A bejelentő látta, hogy a fizetés nélkül távozó férfi és társa a bolt előtt várakozó világos színű, Lada típusú személygépkocsiba szállt be, mellyel az autóban ülő két férfival együtt távoztak a helyszínről.

A bejelentést követően a kabai rendőrök 16 óra 10 perckor a 4-es számú főúton ellenőrzés alá vontak egy Kaba felé közlekedő, világos színű Lada személygépkocsit, melynek utasairól megállapítást nyert, hogy azonosak a keresett személyekkel.

A járőrök elfogták és a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították a négy férfit, akiket tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás alá vontak. A boltból eltulajdonított illatszereket a rendőrök lefoglalták.

B. Tamás 24 éves hajdúhahdházi férfit a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették. Megállapítást nyert, hogy a boltos figyelmét elterelő B. László 29 éves füzesgyarmati lakost a Szeghalmi Járásbíróság körözte, ezért őt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették. A cselekmény idején az autóban ülő 31 éves és 27 éves hajdúhadházi férfi meghallgatásukat követően szabadon távozhatott.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában