Helyi közélet

2014.11.19. 13:57

Az én ünnepem: karácsonyi emlékek az olvasóktól

Debrecen - A fa alatti csomagokban általában meglepetés rejlik, de mi másra gondoltunk.

Debrecen - A fa alatti csomagokban általában meglepetés rejlik, de mi másra gondoltunk.Advent idején az ország úgy néz ki, mintha a karácsonyban az ajándékozás lenne a legfontosabb, holott kevesen tudnák felsorolni, mit kaptak vagy vettek az elmúlt években a szeretteiknek. Ellenben sok egyén és család élt át az ünnephez kapcsolódva olyan eseményeket, meglepő élményeket, amelyeket nem felejtenek el, s meghatottan, vagy vidáman idéznek újra és újra. Megköszönjük, ha ezeket röviden leírják és elküldik nekünk. A legszebbeket, legérdekesebbeket karácsony körül megjelentetjük a Naplóban, és mindegyik olvasható lesz a haon.hu-n.

Az írások ne legyenek hosszabbak (számítógépen, szóközökkel) legfeljebb 3 ezer karakternél (kézzel írott levélben feltétel a jól olvashatóság és a körülbelül A4-es oldalnyi terjedelem 2-es sortávolsággal). Mellékelhetnek kettőnél nem több fotót is. Kérjük, hogy csak a személyesen átélt (ne kitalált vagy másoktól hallott) élményekről írjanak!

A történeteket máris küldhetik, a határidő december 15-e. Cím: [email protected], illetve Hajdú-bihari Napló, 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10., de bedobhatják a Napló portáján elhelyezett „Olvasói levelek” feliratú ládába is. A borítékra szintén ezt a jelszót írják, és a mailek tárgyában is ez álljon: Az én ünnepem! Az esetleges egyeztetések miatt a nevük mellett a telefonszámukat is adják meg!

Az írásokat a szerkesztőségi zsűri bírálja el, a legjobbnak ítélt történet szerzőjét 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg, melyet Debrecenben, a Csokonai Étteremben válthat be.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában