Helyi közélet

2014.11.18. 13:01

A hajánál fogva rángatta a nőt

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte egy 38 éves hajdúszoboszlói férfival szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint személyi szabadság megsértése bűntett miatt folytatott eljárását.

Hajdúszoboszló - A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte egy 38 éves hajdúszoboszlói férfival szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint személyi szabadság megsértése bűntett miatt folytatott eljárását.A rendelkezésre álló adatok szerint G. Ernő 38 éves hajdúszoboszlói férfi 2014. május 22-én 23 óra és 23 óra 30 perc közötti időben Hajdúszoboszlón, Gábor Áron utcai lakásában szóváltásba keveredett egy 37 éves nővel. Miután a nő a lakásból távozott, a férfi a lépcsőházból hajánál fogva visszahúzta, az ágyra lökte, majd több alkalommal megütötte.

Az ügyet a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság 2014. november 12-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában