Helyi közélet

2014.10.29. 13:27

Kulka vall a zene nyelvén

Debrecen - Zenével és prózával várja önálló estjén Kulka János a közönséget november 10-én 19 órakor a Lovardában.

Debrecen - Zenével és prózával várja önálló estjén Kulka János a közönséget november 10-én 19 órakor a Lovardában.

Kortárs költőket, újsághíreket és aktualitásokat is belefűz Ez a hely! című műsorába az ismert színész. Kulka János önálló estje sanzonokat helyezi a középpontba. – A dalok válogatásánál nem csak azt nézem, melyik szép, vagy melyiket jó énekelni, hanem keresem, melyikben van például különleges történet, amit nem szoktak zenében elmesélni – nyilatkozta a művész egy-egy műsor összeállítása kapcsán. Az újabb zeneművek mellett persze feltűnnek régi ismerősök is. Ilyen például az Ez a hely című Dés-dal, vagy a Jegyszedő, a Néma szerelem, a Ki férfi és ki nem.

Kulkának, elmondása szerint, a zene hihetetlen erős támaszt nyújt a színpadon, a zenészek biztonságot jelentenek, soha nem érzett még lámpalázat, félelmet akkor, amikor zenés produkcióval állt ki a közönség elé. Az előadás után a Lovarda emeleti kávézójában Kulka Jánossal közönségtalálkozó keretében beszélgethetnek kötetlenül a résztvevők.

HBN-SzL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában