Helyi közélet

2014.09.29. 10:36

Megkérdeztük: Ön szerint mire kellene a leginkább költeni az uniós pénzeket?

– Elsősorban az utakat kellene javítani, megyénkben a 471-es főútra igencsak ráférne a felújítás. Valamint munkahelyeket kellene teremteni és az oktatásra is jobban odafigyelhetnének – reagált Pálfi Anett.

– Elsősorban az utakat kellene javítani, megyénkben a 471-es főútra igencsak ráférne a felújítás. Valamint munkahelyeket kellene teremteni és az oktatásra is jobban odafigyelhetnének – reagált Pálfi Anett.- A munkahelyteremtés lenne a legfontosabb feladat, a sportra is lehetne többet áldozni. A focin kívül támogathatnák a röplabdát és a vízi sportokat – hallottuk Kővári Gergőtől.

Sándor Krisztián véleménye szerint a kisvállalkozókat segíthetnék az új munkahelyek teremtése mellett.

Petrovics Marica szintén a munkahelyteremtést tartja a legfontosabbak, illetve a kultúra, az oktatás és az úthálózat színvonalának fejlesztését.

– A fiatal tehetségek gondozására is kellene pénzt fordítani. Európai távlatban nézve ebben nem állunk a helyzet magaslatán. Külföldön gyengébb a zenei oktatás, a zenészek mégis jobban keresnek – vélekedett Kiss Tamás.

Mochényik Klára közölte: elsősorban a szociális hálózatokat kellene fejleszteni, főleg a hajléktalanoknak és az éhező gyermekeknek kellene több segítség.

HBN | Fotó: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában