Helyi közélet

2014.09.08. 15:27

Illatszereket tettek a táskájukba

Debrecen - Egy nővel és egy férfival szemben javasolnak bíróság elé állítást a debreceni nyomozók.

Debrecen - Egy nővel és egy férfival szemben javasolnak bíróság elé állítást a debreceni nyomozók.

Debrecenben, a Kishatár úton található egyik nagyáruház biztonsági szolgálata 2014. augusztus 21-én 17 óra 30 perc körüli időben telefonon arról értesítette a rendőrséget, hogy visszatartanak egy nőt és egy férfit, akik az üzletből illatszereket és kozmetikai cikkeket tulajdonítottak el. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 28 éves férfit és 23 éves társát. A nyomozók kihallgatták P. Lajost és J. Juditot, akik a megalapozott gyanú szerint illatszerekről távolították el az áruvédelmi eszközöket, majd a termékeket a táskájukba rejtették és a boltból fizetés nélkül akartak távozni. A gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A mikepércsi lakosokkal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratok bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában