Helyi közélet

2014.07.18. 13:48

Párakaput helyeznek ki a Kossuth térre a hőség miatt

Debrecen - Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala  július 18-án – pénteken – 00.00 órától július 20-án – vasárnap – 24.00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az Országos Környezet-egészségügyi Intézet szakmai ajánlásai alapján.

Debrecen - Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztifőorvosi Hivatala  július 18-án – pénteken – 00.00 órától július 20-án – vasárnap – 24.00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az Országos Környezet-egészségügyi Intézet szakmai ajánlásai alapján. A hőségriasztást a tartósan igen magas hőmérséklettel együtt járó, megnövekedett egészségi kockázatok teszik indokolttá.

A hőségriasztás kapcsán a debreceni polgármesteri hivatal várhatóan július 19-től – szombattól – párásító kaput helyeztet ki a Belvárosban a Kossuth téren, valamint felkészül a város főbb közlekedési útvonalainak locsolására. Ezen kívül a hivatal felhívja a városban nap közben szabadban tartózkodók figyelmét, hogy ivóvíz nélkül ne induljanak el otthonról, illetve tartózkodási helyükről!

További hasznos információk az ÁNTSZ internetes honlapján találhatók.

Debrecen, 2014. július 18.

- Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában