Helyi közélet

2014.07.06. 10:09

Oltás közben megégett a nagyobbik fiú

<div>Nádudvar - Teljesen kiégett egy családi ház Nádudvaron vasárnap hajnalban.</div>

Nádudvar - Teljesen kiégett egy családi ház Nádudvaron vasárnap hajnalban.

A gyerekek arra ébredtek, hogy füstszagot éreznek, majd megláttuk, hogy ég a ház. A nagyobbik fiam, Ricsimég megpróbált oltani, akkor égett meg a háta és a válla. Az ablakon keresztül menekültünk - mondta néhány órával a történtek után az a Nagy Sándor utcai asszony, akinek szinte mindene odaveszett a tűzben.

Ötven négyzetméteres családi házukban vasárnap hajnalban csaptak fel a lángok, s bár a hajdúszoboszlói és püspökladányi tűzoltók mindent megtettek, a szobák kiégtek, s a tetőszerkezet is a lángok martalékává vált. A család - az édesanya és két fia - átmenetileg az asszony szintén nádudvari testvéréhez költöznek, ám mint mondta, fogalma sincs, hogyan tovább.

- Mindenünk odalett. A ház pedig úgy tűnik lakhatatlan - summázta megtörten, miközben mindez a nagyobbik fia feletti aggódásban "eltörpül". Ricsit a Klinikákra szállították súlyos égési sérülésekkel.

HBN-FÁ

További részletek a Napló hétfői lapszámában!

Aki tud segíteni a családnak, az keresse a Napló újságíróját Fabók Ágnest, a 20-4587812-es számon.


A családtagok méretei

Az édesanya ruhamértete XL-XXL, cipőmérete 38, 164 cm magas.

A nagyobb fiú, Richárd L-es ruhát és 45-ös cipőt hord, 190 cm magas.

A kisebbik fiú, Norbert XXL-es ruhát és 45-ös cipőt hord, szintén 190 cm magas.


Debrecen, 2014. július 6., vasárnap (MTI) - Kigyulladt egy családi ház Nádudvaron vasárnap hajnalban, a lakástűzben egy ember súlyosan megsérült - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában