Helyi közélet

2014.07.26. 13:15

Ma van a legzúzósabb fesztiválnap

Debrecen - Szombaton a legnehezebb a választás a koncertek között.  A Campus egy fix hely a fesztiváltérképen – kiáltotta Felcser Máté, a Punnany Massif énekese, megköszönve a meghívást és büszkévé téve a többezres közönséget. 

Debrecen - Szombaton a legnehezebb a választás a koncertek között.  A Campus egy fix hely a fesztiváltérképen – kiáltotta Felcser Máté, a Punnany Massif énekese, megköszönve a meghívást és büszkévé téve a többezres közönséget. A nagy múltú rendezvény első napjainak látogatószáma minden várakozást felülmúlt. Pontos számokat még nem tudunk, de szemmel látható, hogy jóval többen érkeztek csütörtökön, mint az előző évben – nyilatkozott Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A megújult Nagyerdei Stadion szomszédságában kialakított korszerű és igényes infrastruktúrájú helyszín kulturált körülményeket biztosít a bulizóknak. A csütörtök egyik sztárja a Brains volt, a csapat frontemberét, MC Columbót a szervezőknek sikerült meglepni: találkozhatott a „kívánságok koronázatlan királyával”, személyesen Dévényi Tibi bácsival. Pénteken már külföldi sztárvendégek is érkeztek a Campusra.

Fellépett a SkisM, a Quimby előtt a dán Asteroids Galaxy Tour és a svájci származású Dj Antoine, aki először járt Debrecenben.

Délceg jubileum

A fesztivál legzúzósabb napján, szombaton hazai környezetben ünnepli 25. születésnapját az ország egyik legismertebb rockzenekara, a Tankcsapda.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában