Helyi közélet

2014.07.25. 11:03

Édes szörnyetegek

Debrecen - A stadion emeletén is megjelenik <em>A legnagyobb hős</em>.

Debrecen - A stadion emeletén is megjelenik A legnagyobb hős.Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója után tömegek dúdolták, fütyülték a Honeybeast dalát, A legnagyobb hőst. A Szegedről indult együttes már 2005 óta létezik (akkor még Honey Bee néven), de az igazi ismertséget ez a műsor és ez a szám hozta meg nekik. Az egyik közösségi videómegosztón az eredeti klip megtekintéseinek száma mára meghaladta a másfél milliót! A Campuson péntek este 23 órától csapnak a húrok közé. Ebből az alkalomból a csapathoz 2012-ben csatlakozott énekesnővel, Tarján Zsófiával beszélgettünk:

Hogyan éled, élitek meg a hirtelen népszerűvé válást? Felismernek az utcán, a boltban?

Tarján Zsófia: Igen, előfordult már néhányszor, hogy felismertek. Ez azzal jár, hogy a zenekaron egyre nagyobb a felelősség. Minőségi produkciót vár el tőlünk a közönség, aminek igyekszünk megfelelni, sokat dolgozunk. Örülünk annak, hogy együtt lehetünk, hogy utazhatunk. Igyekszünk minél többet adni! A Dal előtt is voltak koncertjeink, de ilyen intenzíven még sosem voltunk a figyelem középpontjában, amit nagyon szeretünk, egyelőre - mondja nevetve.

Sokak szerint bunda volt a Dal döntője, amikor a zsűri még a műsor elején kizárt titeket azok közül akikre szavazni lehetett. Mit szóltál ehhez?

Tarján Zsófia: Ezzel nem foglalkoztam, hálás voltam azért, hogy ott lehettem. A célunk az volt, hogy itthon tudjanak rólunk, hogy létezünk. Ezt sikerült elérni. Valahol annak is örülök, hogy nem mi jutottunk ki Koppenhágába. A legnagyobb hős mind zeneileg, mind szövegében annyira magyar amit nem biztos, hogy a külföldi közönség megértett volna.

HBN-OCs

(A teljes interjú a pénteki Naplóban olvasható.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában