Helyi közélet

2014.06.13. 18:06

Kiskossuthos a legjobb osztályfőnök

Debrecen - A Debreceni Egyetem két gyakorlóiskolájának pedagógusai nyerték toronymagasan a város legjobb osztályfőnöke versenyét.

Debrecen - A Debreceni Egyetem két gyakorlóiskolájának pedagógusai nyerték toronymagasan a város legjobb osztályfőnöke versenyét.

A különleges megmérettetést a Debrecen Rádió FM 95 hirdette meg június 2-án. A versenyre összesen 35 általános és középiskolai osztályfőnököt neveztek be tanítványaik. A jelöltekre több mint tízezer szavazat érkezett a legnépszerűbb közösségi oldalra.

Nagyné Hurják Bea, a DE Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolájának tanára 1306 voksot gyűjtött össze, amivel az első helyen végzett. Az 5.a osztályfőnöke pénteken, az utolsó tanítási napon vette át nyereményét egy 30 ezer forint értékű irodaszer vásárlási utalványt. A tanárnő és kis diákjai emellett az élményfürdőben ünnepelhetik meg a győzelmet.

A második helyen is az egyetem egyik gyakorlóiskolája végzett nagyon szoros küzdelemben. Soltész Adrienn, a DE Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiumának tanárnője 1287 szavazatot gyűjtött össze. Eredménye azért is figyelemre méltó, mert osztálya alig egy nappal a verseny lezárása előtt nevezte be osztályfőnökét.

- Debreceni Egyetem -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában