Helyi közélet

2014.05.02. 10:54

Megkérdeztük: Hogy tetszik az új stadion?

Hajdú-Bihar - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, olvasóink mit gondolnak a csütörtökön átadott Nagyerdei Stadionról.

Hajdú-Bihar - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, olvasóink mit gondolnak a csütörtökön átadott Nagyerdei Stadionról.

Tumbász József: Elájultam, mikor bejöttem és kinéztem a nézőtérre, szerintem ez egy európai szintű stadion.

Vilmán Pál: Nem ért meglepetés, szép tágas a stadion, kényelmesen be tudtunk jönni, szuper a világítás és a hangtechnika.

Habi Ronald: A szurkolók régen megérdemeltek már egy ilyen stadion, amely akkor is a legszebb lenne, ha nem lenne ilyen csodálatos, mert Debrecenben van.

Supka Attila: Már ideje volt, hogy felépüljön ez a régen várt létesítmény. Jó lett volna már az én időmben is ilyen csodálatos stadionban szerepelni.

Tóth Ferenc: Libabőrös lettem, amikor megláttam a stadiont, hihetetlenül szép, remélem legalább 15 ezren lesznek átlagban a mérkőzéseken.

Sasvári Sándor: Gyönyörű a stadion, ennél szebb csak a Fradié lesz, mert bennem zöld-fehér szív dobog, de félre a viccel, legyen sok ilyen létesítmény még.

Zádor Csabáné: Csodálatosan érezzük magunkat ebben a 21. századi stadionban, a megnyitó színvonala is illett a létesítményhez.

Sipos Sándor: Nagyon szép tágas stadiont kapott Debrecen, és bízom abban, hogy a Loki is hozzáteszi a maga teljesítményét.

Szondi Fanni: A stadion európai színvonalú, csodálatos látni, hogy ennyi ember elfér benne, a hangulata, a fények csodálatosak voltak.

Sallai Sándor: Ráfért már a városra egy ilyen csodálatos létesítmény, nyugodtan ki lehet jönni családostul, újra meg fogják szeretni a focit.

Oláh Tünde: Bármelyik világvárosban megállná a helyét, büszkék vagyunk azokra, akik tető alá hozták, köszönjük nekik.

Szabó Zsombor: Nagyon modern és európai színvonalú, igaz a többit csak tévéből láttam, de ebben fantasztikus a hangulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában