Helyi közélet

2014.05.10. 12:07

Épségben megtalálták az eltűnt kislányt

Konyár, Derecske - A Készenléti Rendőrség járőrei a helyi rendőrökkel közösen Konyár-Sóstó mellett épségben megtalálták az elkóborolt gyermeket.

Konyár, Derecske - A Készenléti Rendőrség járőrei a helyi rendőrökkel közösen Konyár-Sóstó mellett épségben megtalálták az elkóborolt gyermeket.A Készenléti Rendőrség járőrei 2014. május 9-én 13 óra 45 perc körüli időben Konyáron láttak el szolgálatot, amikor egy édesanya segítséget kért tőlük. A nő a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a mai napon a lánya otthonról elindult az iskolába, ahonnan eddig nem érkezett haza és a mobiltelefonját sem veszi fel.

A bejelentést követően a készenléti rendőrök megkezdték az adatgyűjtést a 13 éves gyermek felkutatása érdekében, valamint a náluk lévő szolgálati mobiltelefonon keresztül ők is megpróbálták felhívni a kislányt, akit nem tudtak elérni. Később egy helyi férfi arról értesítette a rendőrséget, hogy Konyár-Sóstó mellett látta a csellengőt. A tudomásukra információk alapján a Készenléti Rendőrség egyenruhásai a derecskei rendőrökkel közösen megtalálták a gyermeket, akit biztonsági intézkedés keretében sérülésmentesen elvittek a Derecskei Rendőrőrsre, ahol meghallgatták, majd átadták az édesanyjának.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában