Helyi közélet

2014.04.17. 10:26

Verekedtek a belvárosban, bíróság elé állnak

Debrecen - A rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a három gyanúsítottal szemben, akik Debrecenben, az utcán verekedtek össze.

Debrecen - A rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a három gyanúsítottal szemben, akik Debrecenben, az utcán verekedtek össze.A nyomozás adatai szerint 2014. március 23-án 6 óra körüli időben, Debrecenben a Piac utca és a Széchenyi utca kereszteződésénél hárman előzetes szóváltást követően verekedni kezdtek. Az esetről egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, valamint közölte, hogy a három férfi közül kettő beült egy taxiba, mellyel elhajtottak. A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök az egyik verekedőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Ezt követően az egyenruhások adatgyűjtést hajtottak végre és a tudomásukra jutott információk alapján rövid időn belül megállapították, hogy a két menekülő garázda Hajdúszoboszló irányába tart a taxival. A rendőrök a 4. számú főúton intézkedés alá vonták a személyautóban utazó két hajdúszoboszlói lakost, akiket elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 21 éves K. Tibor helyi lakost, valamint a 22 éves B. Gábort és B. Cs. Györgyöt gyanúsítottként hallgatták ki. A terheltek a bűncselekmény elkövetését beismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság velük szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. április 15-én bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában