Helyi közélet

2014.04.09. 09:17

Nézőpont: A szurkolók szava

<em>Nincsenek irigylésre méltó helyzetben a Videoton szurkolói, hiába a hárommilliárd forintos „kirakatcsapat”, nemhogy az eredmények nem jönnek, de még futballt sem láthatnak a kedvenceik meccsein</em>. <strong>Boros Norbert írása</strong>.

Nincsenek irigylésre méltó helyzetben a Videoton szurkolói, hiába a hárommilliárd forintos „kirakatcsapat”, nemhogy az eredmények nem jönnek, de még futballt sem láthatnak a kedvenceik meccsein. Boros Norbert írása.

Túlzás nélkül állíthatjuk, a székesfehérvári egylet futballjáról kevesen tudják megmondani, mit is akarnak valójában játszani. Elfogultság nélkül kijelenthető, a Videoton– DVSC rangadón mindenki láthatta, melyik gárda az, amelyik valóban igényt tarthat az aranyéremre, s ez szerencsére az eredményben is megmutatkozott.

A harmatos tavaszi idény következtében a székesfehérvári ultrák távolmaradásukkal, „némasági fogadalmukkal” tüntetnek, illetve egy Baza Gomes! feliratú molinóval, amivel hazaküldenék a portugál mestert. Ám hiába a sikertelen meccsek garmadája, hiába a távolodó bajnoki ezüstérem (is), hiába a nézőtéri véleményformálás, még mindig Gomes irányítja a Videotont.

Nem úgy, mint Balmazújvároson, ahol az eddigi vezetőedzőnek, Híres Gábornak mennie kellett, annak ellenére, hogy a gárda nem volt pofozógép az NB II-ben, sőt jelenleg a 6. helyen tanyázik a tabellán. A klubvezetés azért döntött a tréner menesztése mellett, mert a megítélésük szerint a balmazújvárosi játékosok nem tettek meg mindent a sikerért, s ez a szurkolóknak is szemet szúrt, s természetesen nem tetszett nekik.

Ez a két eset is jól példázza, van, ahol adnak a drukkerek véleményére, de akad, ahol süket fülekre talál a szurkolók álláspontja. Persze – mint oly sok mindenben – az idő az, ami eldönti, hol döntöttek helyesen…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában