Helyi közélet

2014.03.04. 10:38

Lekapcsolták a fiatal lányt követő szeméremsértőt

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki nyilvános helyeken elégítette ki nemi vágyát Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki nyilvános helyeken elégítette ki nemi vágyát Debrecenben.A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 3-án 23 óra 45 perc körüli időben, Debrecenben egy lány hazafelé sétált, amikor az Egyetem sugárúton meglátott egy fekete ruhás férfit, aki követni kezdte őt. A gyanútlan lány a Serház utcán az egyik lépcsőház előtt megállt dohányozni, amikor a férfi oda állt elé, nézte őt, mosolygott és közben önkielégítést végzett.

A sértett gyorsan elszaladt a Honvéd utca irányába, de a szeméremsértő követte őt és közben folytatta a cselekményét, majd a férfi hirtelen eltűnt. A tettes ezt követően a környéken egy másik nőnek szintén hasonló módon mutogatta nemi szervét, azonban a hölgy beszaladt a Füredi úton található benzinkút épületébe, majd telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét.

A járőrök a kapott személyleírás alapján a környező utcákban adatgyűjtést végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. Rövid időn belül a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható. Az egyenruhások B. Zoltánt otthonában elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 48 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. A megalapozott gyanú szerint a férfi négy nappal korábban, a Galamb utcán is követett el szeméremsértést, amelyet szintén elismert.

A Debreceni Rendőrkapitányság vele szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában