Helyi közélet

2014.01.10. 09:07

Tolvajdömping Debrecenben - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 11 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Az egyenruhások 32 főt állítottak elő, közülük 6 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

Egy debreceni áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2014. január 9-én 10 óra körüli időben arról, hogy az üzlet biztonsági őrei egy férfit lopás miatt visszatartanak.

Az 54 éves férfi a ruházati osztályon rejtett el egy terméket, amellyel fizetés nélkül távozott az üzletből, azonban a biztonsági őrök észlelték a cselekményt. A helyi lakos elismerte a lopást és elmondta, hogy három nappal korábban ebből az üzletből eltulajdonított egy laptopot is.

A járőrök a helyszínen elfogták és a kapitányságra előállították a férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

A Debreceni Rendőrkapitányság a férfi ellen tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt szabálysértési eljárást, míg lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat.

A Debreceni Rendőrkapitányságon egy 39 éves férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Egy helyi nagyáruház műszaki üzletének biztonsági őrei 2014. január 9-én 13 óra körüli időben felismerték a férfit, akinél megtaláltak egy korábban ellopott elektronikai árucikket, ezért visszatartották és értesítették a rendőrséget.

A járőrök a tolvajt elfogták és előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

B. György elismerte, hogy 2014. január 5-én 13 óra körüli időben ugyanebből az üzletből tulajdonította el a táskájából előkerült tablet készüléket.

Az egyik debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre hívta a rendőrséget 2014. január 9-én 18 óra 30 perc körüli időben, mivel egy fiút lopáson értek tetten.

A 14 éves fiú az egyik ruházati üzlet próbafülkéjében letépte egy pólóról az áruvédelmi eszközt, majd a ruhával fizetés nélkül távozott az üzletből, azonban az üzlet alkalmazottjai észlelték a lopást és visszatartották a fiatalt a rendőrök kiérkezéséig.

A járőrök a fiút a helyszínen elfogták és előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták a gyanúsítottat, aki elismerte a lopást.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában