Helyi közélet

2014.01.29. 11:43

Megkérdeztük: Ön szerint mit kellene tenni a trafiktámadások visszaszorítása érdekében?

Debrecen - Ezúttal a trafikokat ért támadásokról kérdeztük olvasóinkat.

Debrecen - Ezúttal a trafikokat ért támadásokról kérdeztük olvasóinkat.

– Riasztó berendezés és külső kamerarendszer elengedhetetlen a trafikok esetében, különösen azért, mert a lefóliázott ablakokon keresztül nem tudni, mi történik odabenn – vélekedett Bankó Tímea.

Kompár Olivér szerint az üzlet utcai kivilágítása is lényeges, hiszen mindjárt más, amikor egy eldugott kis utcában lévő trafikot fényszóró jelez.

– Sokszor, sajnos, nem a biztonsági rendszeren múlik a védelem – mondta Tóth Katinka –, aki ugyanis rabolni akar, bármi áron meg is próbálja azt.

Talán a rendőrség többet járőrözhetne e boltok védelme érdekében, s talán nem lenne túlzás biztonsági őr állítása sem Nagy Kitti szerint.

Simon Gábor Dávid is úgy gondolja, szinte nincs olyan biztonsági felszereltségű üzlet, amit ha akarnának, ki nem próbálnának rabolni, viszont a pult alatti, központi riasztógombot jó ötletnek találja.

– Az éjjel-nappal nyitva tartó trafikok mindenképpen biztonsági őr jelenlétét igényelnék, emellett a kamera és a riasztó is nélkülözhetetlen – így mondta Horváth Dominika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában