Helyi közélet

2013.12.06. 17:32

Lezárult a Kerekerdő Élménypark és a Vöröskereszt mikuláscsomag-gyűjtési akciója

Debrecen - Ajándékozással és sok gyermek örömével zárhatta ’1=2’ Mikulás-csomaggyűjtő akcióját a Kerekerdő Élménypark és Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete.

Debrecen - Ajándékozással és sok gyermek örömével zárhatta ’1=2’ Mikulás-csomaggyűjtő akcióját a Kerekerdő Élménypark és Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezete.

Csodát, igazi Mikulás-ünnepet és ajándékozást élt meg, és teremtett jókedvével 140 gyermek a debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben december 6-án. A diákokat – akik nehéz anyagi körülményekkel élő debreceni családok gyermekei – a Vörösmarty-iskolából, a Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI-ból és a Nagysándor József Általános Iskolából hívták meg a szervezők. Színvonalas zenés műsor után, a gyerekek énekszavára a Mikulás is megérkezett, majd kiosztotta a csomagokat manóival.

E programmal zárult a Kerekerdő Élménypark és Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének ’1=2’ című Mikulás-csomaggyűjtő akciója, amelyben az eredetileg összegyűlt adományokat megduplázta – sőt még azon felül is kiegészítette – a Élménypark.

Először indította el az ’1=2’ Mikuláscsomag-gyűjtési akciót a – 2014 májusában nyíló – Kerekerdő Élményparkot működtető Nívó Style Kft. a Magyar Vöröskereszt debreceni szervezetével azzal a céllal, hogy ebből a jövőben hagyomány lesz.

Az akciót 10-10 ajándékot is tartalmazó mikuláscsomaggal támogatta az Eagle Linedance Team és a Debmedia.hu.

A csomagokat 30 ajándékkal kiegészítette a Hatékony Konzultáns Kft.

A gyűjtés és az osztás feladatait a debreceni Vöröskereszt vállalta. Utóbbi szervezésében részt vett a Vörösmarty Mihályról elnevezett bázisiskolája, amely az ünnepi műsort rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában