Helyi közélet

2013.11.25. 08:56

Kigördül az első próbajárat a teljes 2-es villamos vonalra

Debrecen - A kivitelező a teljes 2-es villamosvonalon elkészült a vágányépítéssel, a földkábelek és a felsővezetékek kiépítésével. 2013. november 25-én (hétfőn) reggel 8 órától feszültség alá helyezték a Thomas Mann utca – Békessy Béla utca – Kartács utca – Doberdó utca – Böszörményi út közötti szakasz földkábeleit és a felsővezetékeket is. Így a 2-es villamosvonal teljes szakasza próbaüzemre alkalmassá vált.

Debrecen - A kivitelező a teljes 2-es villamosvonalon elkészült a vágányépítéssel, a földkábelek és a felsővezetékek kiépítésével. 2013. november 25-én (hétfőn) reggel 8 órától feszültség alá helyezték a Thomas Mann utca – Békessy Béla utca – Kartács utca – Doberdó utca – Böszörményi út közötti szakasz földkábeleit és a felsővezetékeket is. Így a 2-es villamosvonal teljes szakasza próbaüzemre alkalmassá vált.Az üzemszerű működés feltételeinek meglétét ellenőrizni kell, ezért a Salétrom utcai telephelytől egészen a Békessy Béla utca – Kartács utca – Doberdó utca – Böszörményi út hurokig üzemi próba keretében kigördül az első villamosjármű. A kék KCSV villamos 2013. november 25-én (hétfőn) délután 15 órakor indul a Salétrom utcai telephelyről, hogy megtegye első teljes körét az új villamosvonalon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában