Helyi közélet

2013.10.29. 10:12

Mi okozta a fojtó szagot?

Debrecen - A tűzoltókat értesítő hölgy az eset kivizsgálását követeli.

Debrecen - A tűzoltókat értesítő hölgy az eset kivizsgálását követeli.

Mozdulatlan a hinta, és egy lélek sincs annak a Zrínyi utcai társasháznak az udvarán, amelyen hétfő este tűzoltók, rendőrök és katasztrófavédelmi szakemberek nyüzsögtek.



– Egy nagy robbanás hallatszott este hat órakor, majd fojtó, szúrós szagú, de láthatatlan füst terjengett a lépcsőházban – jelenti ki Pajkos Antalné, akivel a lépcsőházban, az első emeleti lakásának ajtaja előtt találkozunk. Ő értesítette a tűzoltókat, miután gázrobbanásra gyanakodott.

– Nem tudtunk levegőt venni. Olyan szaga volt ennek a gázfelhőnek, mint a hipónak, csak erősebb! Ilyet még életemben nem éreztem! Nagyon megijedtünk! – magyarázza a 73 éves asszony, majd hozzátette: a harmadik szintről maszkban vitték le az embereket.

A cikk folytatását a holnapi Naplóban olvashatják.

 

HBN-SZZSL


Debrecen – Veszélyes anyag jelenlétét nem mérték.


Tizennégy ember várja, hogy visszatérhessen az udvarról a lakásába. Madai Petra, megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte: kora délután érkezett a riasztás, hogy a lakosok szúrós szagot éreznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában