Helyi közélet

2013.09.09. 16:45

Jövő héten kezdik a festést

Debrecen - <em>Az iskolakezdésre a Hunyadi-Darabos kereszteződés rendbetételét ígértük, amit meg is valósítottunk...</em>

Debrecen - Az iskolakezdésre a Hunyadi-Darabos kereszteződés rendbetételét ígértük, amit meg is valósítottunk...... ott ugyanis a gyalogosátkelőhöz vezető járda sem volt kész és a lámpa sem működött. A kérdésre válaszolva, az említett kereszteződés burkolati jeleit jövő héten kezdjük majd felfesteni. De nemcsak ott, hanem a 2-es villamos beruházáshoz kapcsolódó utak mentén azokon a részeken is, ahol lekopott vagy az új burkolat miatt hiányzik - válaszolt lapunk kérdésére Lengyel Sándor.

A Keviép Kft. főépítésvezetője megjegyezte: a törvényi előírásoknak így is megfelelnek a kereszteződések, mivel a jelzőlámpa működik és a gyalogosátkelőt jelző táblákat is kihelyezték.

HBN-FÁ


Debrecen - Nagy László debreceni olvasónk felháborodott levelében arról ír, bár iskolakezdésre ígérte az önkormányzat, még a mai napig sem készültek el az útburkolati jelek felfestései a forgalmas Péterfia-Hunyadi kereszteződésben, ahol naponta több ezer ember és autós fordul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában